Muţumesc 2018! Bun venit 2019!

Nu ştiu cum a fost pentru tine 2018 (mi-ar plăcea să aflu printr-un comentariu la postare) însă mă gândesc ca a fost cel puţin INTERESANT.

Un an cu de toate. Colorat aş zice.

Ca de obicei am încheiat anul cu lista de recunoştinţă pentru toate binecuvântările din 2018.  Nu îmi mai doresc nimic însă fac tot ce ştiu şi ce pot, fiind prezentă clipă de clipă. Uneori am mai lipsit de pe  “acasă din inima mea” călătorind în trecut şi întâlnind fantomele de acolo sau în viitor lovindu-mă de alte himere. 🙂 )))))

În 2018 m-am mutat într-un apartament mare, într-un bloc select din centrul oraşului, apartament pe care l-am amenajat cât să mă simt “acasă” în el. Au venit şi banii cât să mă descurc cu toate, ba am reuşit să fac bucurii lună de lună celor din jur.

Am dăruit din ceea ce sunt, din timpul şi energia mea uneori fără să mă gândesc la mine lucru care a adus atât bucurie cât şi epuizare.

Am ţinut câteva cursuri „in house” pentru două mari companii, una de distribuţie energie electrică şi una cu produse de înfrumuseţare (Image Skincare Romania). De asemenea am fost invitată să vorbesc la „Seri Pozitive Oradea” şi la evenimentul de la Satu Mare, editia a 9-a,  „Sărbătoreşte-ţi viaţa!” 

Am avut binecuvântarea de a întâlni oameni suuperbi şi de a lega prietenii şi colaborări noi, de a mă vedea cu oameni dragi inimii mele, pe care nu îi mai văzusem de multă vreme şi pe care îmi doream să-i reîntâlnesc.

Am trăit mai multe clipe de bucurie decât de întristare. Am aflat ce-i pacea şi echilibrul interior.

Am dobândit noi abilităţi cum ar fi: abilitatea de a dansa mai multe stiluri de dans, abilitatea de a fi în aici şi acum, abilitatea de a folosi tehnologia, abilitatea de a-mi linişti mintea când o ia pe arătură, etc.

Am început să învăţ o limbă nouă (maghiara).

Am lucrat cu mine şi am îmbunătăţit abilitatea de a vorbi în public (am devenit un canal), abilitatea de a lega noi relaţii, abilitatea de a vedea dicolo de ceea ce este (intuiţia), încrederea în cine sunt, ce stiu şi ce pot.

Am început o binefacere :), o afacere de tip Network Marketing (MLM) – Forever Living Products (FLP) în care atenţia mea este pe sănătatea personală, a celor din familie şi a celor cu care mă intersectez, interesaţi de sănătatea lor şi a altora.

Am continuat să mă purific spiritual lucrand cu mine.

M-am bucurat de familie şi de cei dragi cât şi cum am putut de mult. Trebuie să recunosc faţă de mine că în 2018 nu mi-am acordat suficientă atenţie din punct de vedere fizic (staţi liniştiţi nu am luat în greutate) mâncând  haotic, multă carne şi multe dulciuri. Noroc că mintea încă mă ascultă şi înfăptuieşte atunci când îi spun: “Corpul meu îşi ia din această mâncare toate vitaminele, mineralele şi elementele de care are nevoie pentru a fi perfect sănătos, suplu şi plin de energie.” Plus că nu am făcut suficientă mişcare (alergare + plimbări) cum eram obişnuită în anii precedenţi.

Nu-i bani că pentru 2019 am avut o schimbare de plan, adică am revenit la o alimentaţie echilibrată şi fac miscare. Continui cu dansul la Clubul de Dans Feeling Dance Oradea (de 2 ori /săptămână –  mă gândesc la 4 zile / săptămână) şi plimbarea de seară pe care am reintrodus-o în program.    

Continui să dăruiesc din ceea ce sunt şi din ceea ce am cu mai multă atenţie şi la propria fiinţă.

Am început colaborarea cu o Echipă nouă şi frumoasă în vânzări B2B.

Continui să dezvolt Echipa de Forever şi să ajut cât mai mulţi oameni să aibă o stare de sănătate bună, timp mai mult pentru ei şi bani mai mulţi. Cine este interesat să se alăture echipei noastre este nevoie să aibă dorinţa de a dărui din ceea ce este şi ceea ce are, să îşi dorească să se descopere pe sine şi să dobândească abilităţi noi.

Voi călători la final de săptămână să mai ţin ceva cursuri din bucuria de a fi şi a dărui. Acum lucrez la structura unui nou curs “Fii prezent în viaţa ta!”, un workshop de prezenţă.

Sunt mai atentă la ce gândesc, simt, spun şi fac.

Sunt mult mai prezentă în viaţa mea. Sunt cât mai mult EU.

Rămân deschisă la tot ceea ce este şi tot ceea ce vine lăsând viaţa să curgă ca şi până acum.

Lucrez la disciplină şi perseverenţă (pentru asta mi-am luat un job),

Ştiu exact ce voi face anul acesta. Program plin de dimineaţă până seara târziu. Acţiune, acţiune şi iar acţiune.

Şi totuşi îmi doresc ceva… ceva ce îţi doresc şi ţie:

SĂ AVEM PUTEREA, ABILITATEA NECESARĂ, DISCIPLINA ŞI PERSEVERENŢA DE A ÎNFĂPTUI TOT CEEA CE NE-AM PROPUS ÎN ACEST AN!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

P.S. Tu ce ţi-ai propus să faci în 2019? Există o marjă ca din ceea ce ne-am propus să facem să nu se întâmple pentru că Dumnezeu are alte planuri cu noi. Asta m-a învăţat anul 2018. Însă pentru a fi disciplinaţi ţine doar de noi. Personal fac tot ce pot ca să împlinesc ce-i mai sus. Dacă iese, iese. Dacă nu, este bine oricum pentru că am învăţat să mă bucur de fiecare moment. 😉

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!