Am ajuns la limita răbdării și nici măcar nu sunt “berbec”. 🙂  Adică îmi doresc ca ieri să ne fi trezit cu toții, să avem un alt nivel de conștiință.

Îmi vine să spun că acesta este ultimul articol pe care îl mai scriu vreodată, însă știu că este doar o pornire din frustrare și nervi. Da. Sunt și eu om și am voie să mă supăr atât cât și cum îmi dau eu voie.

“Ai avut vreodată un vis care ți s-a părut ca fiind real? De unde știi care este diferența dintre vis și realitate?!” Aceste două întrebări sunt din filmul Matrix pe care în ultima vreme l-am revăzut iar și iar de am pierdut șirul vizionărilor.

Pornind de la aceste două întrebări s-a născut acest articol. La care bineînțeles se adaugă și anumite stări mai mult sau mai puțin metafizice, mai mult sau mai puțin UMANE.

Trăim vremuri extraordinare. Sunt schimbări atât la nivel celular cât și macro. Și mă refer aici la mediul intern, psihologic, de conștiință individuală și colectivă, cât și schimbări în mediul extern, socio-politic pe plan mondial.

M-am tot întrebat ce ne împiedică să vedem ADEVĂRUL? De ce nu avem claritate în percepții și mai ales în gândire? Cum putem discerne adevărul de falsitate, visul de realitate?

Răspunsul a venit tot din Matrix: “Lumea este cea care stă înaintea ta și care te împiedică să vezi adevărul.”

În ho’oponopono “lumea” este echivalentul programelor/ memoriilor/ amintirilor noastre.

Așa că ce putem face pentru binele nostru și al celorlalți este să VREM să VEDEM ADEVĂRUL.

Unde îl găsim? În NOI.

Pornind de la ideea că „Nu exiști decât tu și gândurile tale” întrebarea care ar trebui să ne trezească în fiecare dimineață ar fi: ÎMI PLACE LUMEA PE CARE AM CREAT-O?

Dacă răspunsul este negativ atunci nu ne rămâne decât să ne apucăm de treabă. Iar „treaba” presupune în primul rând asumarea responsabilității 100% a gândurilor pe care le emitem, a stărilor pe care le avem, a acțiunilor pe care le întreprindem MOMENT DE MOMENT.

Să ne asumăm SĂ CREĂM ÎN MOD CONȘTIENT.

Toată suferința din lume, toată durerea provocată nouă sau de către noi, toate atrocitățile, violența, duritatea, furia, frica, vin din nivelul scăzut de conștiință al umanității. Vin din incapacitatea de a ne asuma responsabilitatea pentru acțiunile noastre, pentru gândurile noastre, pentru emoțiile noastre.

Dacă te deranjează toată răutatea, cruzimea, violența, indolența și nepăsarea celorlalți, schimbă toate acestea în tine. Trezește-te și învață să îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce ai creat prin gândurile, acțiunile și emoțiile tale.

Mi-e dor de o TREZIRE COLECTIVĂ, iar trezirea asta începe cu fiecare dintre noi. Oceanul este format din picături. Fiecare picătură contează așa cum fiecare INDIVID în parte CONTEAZĂ. TU EȘTI CREATORUL ACESTEI REALITĂȚI! TU CONTEZI! Dincolo de tot ce ți s-a spus la școală, în familie, în mass-media, TU CONTEZI.

Dacă TU începi să vezi adevărul, dacă TU te trezești, ADEVĂRUL TĂU îi va trezi pe alții, va trezi zeci, sute sau chiar mii.

Tot filozofia ho’oponopono spune că “TOT CE SE CURĂȚĂ DE LA UNUL, SE CURĂȚĂ DE LA TOȚI CEILALȚI”

A venit momentul să ne întoarcem privirea către noi, către EU, și să căutăm adevărul acolo.

ACUM este momentul TĂU.

ACUM poți face istorie.

ACUM te poți trezi în ADEVĂR.

ACUM poți schimba VISUL.

TREZEȘTE-TE! URMEAZĂ-ȚI INIMA!

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!