Scriam în urmă cu ceva vreme acest articol https://irinagherghilescu.com/trezeste-te/  în care povesteam ce înseamnă să curăți amintiri/ programe/ memorii.

Totodată un prieten drag mă întreabă CUM faci să schimbi ce nu îți place la cineva? Ideea este că atât noi cât și cei care apar în viața noastră ne reflectăm reciproc. Suntem oglinzi unii pentru ceilalți. Uneori tu mă reflecți pe mine alteori eu pe tine, amandoi manifestam un anumit comportament față de celălalt.

Așa că întrebarea nu este CUM te schimb eu pe tine sau tu pe mine, ci CINE sau CARE???

CARE dintre noi doi își asumă responsabilitatea de a curăța acel program care este în amândoi și pe care unul dintre noi îl reflectă în celalalt?

CINE curăță cu: Imi pare rau, te rog sa ma ierti, multumesc și te iubesc?

Pentru că în momentul în care acel program este curățat de unul dintre noi acesta dispare/ se curăță de la toți ceilalți și nu se va mai manifesta în exterior. Adică nu o să mai apară nimeni care să reflecte acea amintire pentru că ea (amintirea) nu mai există, fiind curățată complet.

Unele amintiri/ programe/ memorii au o persistență și o durată fantastice. De exemplu adicțiile/ violența, ura, gelozia și multe altele care încă se mai manifestă în lume.

Când spui imi pare rau, te rog să mă ierți, mulțumesc și/sau te iubesc este ca si cum ai apăsa tasta DELETE de la computer ca să ștergi un program existent. Odată șters acesta nu mai are cum să ruleze în calculatorul tău (subconștient) și nici nu o va mai face vreodată, asta doar dacă nu îl reinstalezi. La fel și cu programele din mintea noastră subconștientă.

Am reușit să șterg multe programe din 2009 până astăzi, însă tot puține îmi par a fi. Continui însă să îmi fac treaba cât pot mai bine astfel încât să mă pot elibera, să fiu complet liberă de ele. Și îți amintesc că tot ce se curăță de la unul se curăță de la toți ceilalți.

Îți recomand și ție ca atunci când te întâlnești cu o situație care nu îți place sau când te deranjează un comportament manifestat de cineva față de tine să îți asumi TU responsabilitatea și să curăți. Pentru că dacă nu o să o faci tu așteptând ca cealaltă persoană să o facă, s-ar putea să te mai întâlnești cu situația sau comportamentul respectiv încă o dată până când unul dintre voi își asumă ce-i de asumat. Așa se repetă situațiile din viața noastră pentru că nici unul dintre cei cu programul comun (dintre cei care se reflectă) nu își asumă responsabilitatea și se apucă de curățat.

A-ți asuma responsabilitatea nu înseamnă că tu ești vinovat de existența acelei amintiri (program) ci că ești CONȘTIENT de existența lui în tine și în cel care îl manifestă și faci ceva pentru a te elibera de el. Că și cel care l-a manifestat se eliberează este doar o bucurie în plus. Ideea este să devenim cu adevărat liberi de toate aceste programe și să ne întoarcem la starea de zero (starea primordială de dinainte de momentul Adam și Eva).

Pașii sunt:

  1. RECUNOAȘTE PROGRAMUL – fii conștient că acesta este și în tine
  2. ASUMĂ-ȚI RESPONSABILITATEA – nu da vina pe celălalt și pune în seama lui responsabilitatea de a curăța programul
  3. CURĂȚĂ – cu ce te pricepi mai bine . De ce spun asta? Pentru că fiecare dintre noi avem propria noastră evoluție spirituală și metodă de curățare. Pentru unii poate fi o rugăciune, pentru alții o meditație sau o plimbare în natură. Eu am ales acest proces simplu numit ho’oponopono

Spor la curățat!

Pentru mai multe lămuriri în ce privește procesul de curățare te invit să accesezi: Youtube cu video Dr. Ihaleakala Hew Len și Mabel Katz și să citești două cărți:

1. „Cea mai ușoară cale” de Mabel Katz

2. „Zero limite” de Joe Vitale și Dr. Ihaleakala Hew Len

CONCLUZIA

Dacă vrei să trăiești liber și în pace cu tine și cu ceilalți…Just keep cleaning! Just keep cleaning!…Cleaning… cleaning…

Asumă-ți responsabilitatea și curăță!!! (Curățarea poate fi o rugăciune, o meditație, o plimbare în aer liber, toate în AICI și ACUM

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!