Scriam cu ceva vreme în urmă, articolul ”Glasul inimii sau rațiunea?!” în care vorbeam despre alegeri. A alege cu inima sau cu rațiunea.

Și iată-mă iar în postura de a alege între glasul inimii sau vocea rațiunii.

Am înțeles că anul acesta este despre CONȘTIENTIZARE, ASUMARE, ACCEPTARE, IERTARE și IUBIRE DE SINE si ca atare, ies la iveală tot felul de programe/ amintiri care mai de care mai ”colorate” care necesită să fie rezolvate/ curățate cu înțelegere, compasiune și iubire. Chiar postam pe Facebook zilele trecute definiția vieții mele în acest moment. Spuneam că-i NĂUCITOARE. O prietenă dragă zicea că-i un curcubeu. Un curcubeu năucitor.

Învăț să dansez cu durerea și să mă împrietenesc cu golul din mine. Am aplicat tot ceea ce am învățat, toate tehnicile știute,  însă realizez pe zi ce trece că, cu cât opun reistență și încerc să scap de ceea ce simt acum cu atât durerea este mai mare. Așa că mă abandonez și învăț să conviețuiesc ba chiar să dansez cu ea și să accept golul, să mă abandonez lui. Și ghici ce mi se întâmplă în momentele de abandon și acceptare?! Încep să observ natura, frumosul, pacea, liniștea din jurul meu.

Am conștientizat ce simt, îmi asum durerea și golul ca și consecință a alegerilor făcute de mine până acum în viața mea (sunt 100% responsabilă de ele), le accept și mă iert pentru că m-am adus în acest punct din viața mea. Îmi îndrept atenția asupra oamenilor, situațiilor și lucrurilor pentru care pot fi recunoscătoare, asupra frumosului din mine care se reflectă în cei din jur, în natură și așa ajung să am momente de bucurie, de bilss și inspirație în același timp cu cele două menționate mai sus.

La toate se adaugă credința că stă în puterea mea să aleg diferit de azi înainte și să duc viața mea la un alt nivel din toate punctele de vedere. Necesit o mai bună îngrijire mentală, fizică și spirituală pe care numai eu mi le pot oferi.

Aleg să manifest cât mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Aleg să FIU mai mult decât să FAC. Simt că aceasta este calea spre adevăr.

Am realizat că pot iubi necondiționat și liber fără să fiu constrânsă de nimic. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit mai mult sau mai puțin conștient la libertatea mea.

Temerea mea cea mai mare era în trecut aceea că pe patul de moarte când se spune că îți trece prin fața ochilor toată viața, să nu spun privind cum se derulează imaginile:

  • …..
  • …..
  • …..

Vreau să râd, să mă bucur, să plâng, să retrăiesc emoții puternice. Și ghici ce? Exact asta atrag în viața mea. Cel puțin anul acesta a început și se pare că și continuă așa. Nimic rău. Este exact ceea ce mi-am dorit.

Dacă ar fi să plec în secunda următoare nu am niciun regret și cu siguranță am de ce mă distra pe patul de moarte… De asemenea aș pleca cu multe lecții învățate și alte multe învățăminte reamintite în această viață.

Aș pleca cu și mai multă iubire decât  cea cu care am venit.

Pentru toate acestea… îmi mulțumesc mie și tuturor acelora cu care viața mea s-a intersectat până în prezent și se va mai intersecta de aici înainte.

Mulțumesc Doamne pentru TOT!

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!