„Știința de a deveni bogat”, o carte care redă adevărul așa cum îl intuiam demult. 

ADEVĂRUL

Există o Substanță (SURSA) gânditoare care unmple, pătrunde și penetrează tot spațiul universului luând orice formă vizibilă a gândului său. 

„Când aceasta gândește o formă, atunci ea capătă acea formă; când gândește o mișcare, ea face acea mișcare.”

Noi nu știm că doar comunicându-i acestei Substanțe (Surse) gândurile noastre, dăm formă vieții pe care o trăim.

Pentru asta avem nevoie de 3 lucruri:

  • ECHILIBRU INTERIOR 
  • CREDINȚĂ„Apropie-te de Dumnezeu și El se va apropia de tine”
  • RECUNOȘTINȚĂ„Îți mulțumesc Ție, Tată, pentru că mă asculți”

O altă idee pe care o simt cu toată ființa mea ca fiind adevărată este aceea că: Cel mai mare serviciu pe care îl putem face umanității, lui Dumnezeu și nouă este să ne realizăm în această existență maximum de potențial de care suntem capabili.

Asta îmi amintește de o vorbă pe care mi-a zis-o un prieten drag terapeut: „Dacă tot ești clovn-ul (se referea la niște tipologii din numerologie) măcar joaca-ți rolul la potențialul tău maxim. Când râzi fă-o cu toată ființa. Când plângi, la fel.”

IDEI și CITATE 

Scopul existenței este de dezvoltare, expansiune continuă a oricărei vieți, a întregului Univers. „…pentru a ști mai mult, a face mai mult și a fi mai mult, trebuie să avem mai mult, să devenim mai bogați pentru a trăi mai mult.”

Este greșită ideea că dacă tu te îmbogățești cineva sărăcește din cauza ta. „Substanța inteligentă va crea lucruri pentru tine, dar nu le va lua de la altcinevaca să ți le dea ție. Tu ești cel care creează ceea ce dorește, din substanța fără formă, iar rezervele sunt nelimitate.”

Isus a spus: „…este plăcerea Tatălui să îți ofere împărăția”,  așa că să ne amintim să cerem mai mult. Treaba noastră ar fi aceea de a ne concentra și de a exprima dorința noastră lui Dumnezeu.

Este necesar să învățăm să ne controlăm gândurile. Nu eram eu adepta gândirii pozitive non-stop însă cartea asta m-a convins. „…să îți fixezi atenția asupra a tot ce este mai bun, înseamnă să te înconjori de lucrurile cele mai bune și să devii cel mai bun.”

În drumul nostru spre bogăție nu avem dreptul să ne exercităm VOINȚA asupra altei persoane pentru că nu cunoaștem care este binele său. „Pentru a deveni bogat, nu ai decât să îți folosești puterea voinței decât asupra TA.”

Autorul vorbește despre recunoștință, acțiunea eficientă, progres și despre multe altele pe care te las să le descoperi citind cartea.

Te invit să o citești pentru că îți dă mult de gândit legat de credințele pe care le ai, de comportament și acțiunile zilnice pe care le faci în ce privește prosperitatea. Până la urmă dreptul de a fi bogat este dreptul nostru divin.

Se poate comanda aici: 

https://www.libris.ro/stiinta-de-a-deveni-bogat-wallace-d-wattles-ASC973-87334-5-6–p629830.html

Se găsește și online, în format PDF.

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!