Mentorul meu,Dr. Ihaleakala Hew Len, spunea că toate relele au apărut de la ura femeilor contra bărbaților. Deși nu este 8 Martie, astăzi mi-am propus să scriu despre ura femeilor contra femeilor, despre invidia și dușmănia dintre noi, femeile, că poate așa ne trezim la realitate și mai curățăm din programele/ amintirile/ memoriile pe care le avem.

Încep prin a remarca următoarele:

  • Ne comparăm și suntem în competiție permanentă între noi, în loc să ne sprijinim una pe cealaltă și să ne ajutăm să ne dezvoltăm împreună.
  • Ne luptăm pentru resurse (barbați, cariere etc) în loc să ne găsim puterea interioară, pentru că DA, draga mea, că le place sau nu domnilor suntem muuuult mai puternice decât ei în toate privințele.
  • Ne invidiem reciproc în loc să ne bucurăm când una dintre noi are viața mai ușoară și să facem tot ce putem ca să-i urmăm exemplul.
  • Ne criticăm, bârfim și ne furăm una pe alta energetic și nu numai, în loc să ne felicităm și să oferim din cunoașterea și experiența noastră de viață acelora dintre noi care sunt în suferință.
  • Ne educăm băieții ca fiind niște iresponsabili sau niște papă-lapte, în așa fel încât și viitoarele lor iubite/ partenere să aibă de suferit. De ce nu, dacă și eu am suferit?!

DORINȚA

Am de ceva vreme o mare dorință, aceea de a înțelege că noi femeile avem un rol major în evoluția omenirii și că suntem singurele responsabile de barbații pe care îi avem. 

Este momentul să ne descoperim adevărata măreție, să pledăm una pentru cealaltă, să ne sprijinim reciproc, să învățăm și să ne admirăm puterea și calitățile pe care fiecare dintre noi le avem și să ne respectăm una pe cealaltă.

Pentru că DRAGA MEA PRIETENĂ ești mai mult decât ți-ai putea imagina, mai mult decât ți s-a spus sau crezi că ești. 

EȘTI:

*PUTERNICĂ – când ai orice durere fizică sau emoțională găsești mereu resurse interioare pentru a te ridica și a merge mai departe. Uneori mai determinată și mai plină de putere decât înainte de a fi doborâtă sau de a pierde o luptă cu viața.

*IUBITOARE – ai atâta iubire în tine cât să vindeci întreaga Galaxie de toate umbrele ei. Mai ales ai puterea de a iubi și a dărui necondiționat. Iubești cu iubirea de Dumnezeu pe oricine și orice vietate de pe pământ.

*CREATIVĂ – pe lângă minunile pe care le faci cu mintea și cu mâinile tale ești și vei fi mereu muza / sursa de inspirație pentru domni.

*SENSIBILĂ și GINGASĂ – te înduioșează tot ce-i frumos sau în nevoie, o floare, un zâmbet de copil, mâna zbârcită a unei doamne în etate, un norișor, o adiere de vânt, ploaia caldă de vară, o vorbă sau o melodie duioasă, etc.

*O BINECUVÂNTARE –  atât în viața ta cât și a tuturor celor din jur, o minune care poartă viață și crește viață în toate formele ei. Doar tu te ocupi de creșterea și educația copiilor, de gospodărie, serviciu, să fii frumoasă și atractivă pentru el, să îi ții pe toți din casă sănătoși și bine îngrijiți etc.

Privește câte faci, de câte ești capabilă, FEMEIE!

ACUM PRIVEȘTE LA: colega ta pe care nu o suferi pentru că ți se pare că ești nedreptățită de șef și ea ținută în palmă, la vecina ta pe care o invidiezi pentru că soțul ei o răsfață, la prietena ta de aceeași vârstă cu tine care arată ca la 20 de ani și pe care o doresc toți bărbații, la mama ta care a suferit o viață alături de un tată bețiv și violent, la fiica ta care speră la o viață lipsită de griji și de durere iar apoi din nou la TINE, la MINUNEA CARE EȘTI,

Înțelege că tu și ele sunteți UNA, eu și cu tine suntem UNA și că-i momentul să ne cerem iertare în sinea noastră față de toate femeile pe care le-am criticat, invidiat, le-am stricat relații, le-am distrus copiii sau le-am rănit în orice formă. În primul rând să ne cerem iertare nouă înșine pentru toate suferințele pe care ni le-am provocat cu voie sau fără voie.

Apoi lasă iubirea aia divină să curgă prin tine!

Eu am început… TU?!….

 

 

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!