Guest Post

cu Adrian Cioroianu, autorul cărții „Vând orice, oricând, oricui”

Adrian este unul dintre puținii oameni din vânzări cu chip senin și un „good vibe” cum spun englezii. Adică are o energie debordantă și totuși caldă, senină non-invazivă. Cu așa vânzător luminos să tot cumperi de la el. 

Stând în prezența lui mă gândeam că tare mi-ar fi plăcut să-l fi întîlnit cu ceva ani în urmă când aveam nevoie să învăț despre cum să fii un bun vânzător.

Însă cum toate au rostul lor mă bucur că în sârșit, chiar și acum, l-am întâlnit și m-am putut bucura de omul frumos care este. 

Te invit să citești articolul pe care l-a scris special pentru tine și mai ales să urmărești interviul cu el pe aceeași temă, interviu luat de Codruța Belean, realizatoarea emisiunii „Câte-n lună și-n stele.”

Cum să fii un bun vânzător?

„Sunt mulți care sunt vânzători. Unii de nevoie, alții pentru că le place.

Dacă vorbim de cei cărora le place și care vor să facă o carieră în vânzări, atunci sunt câteva calități pe care ar trebui să le aibă:

  • Să le placă să vorbească cu oamenii în general. Că e vorba de portar sau de CEO, de un taximetrist sau un om de la achiziții – nu contează.
  • Să poți să vorbești cu oricine, oricând.
  • Să fie curioși.
  • Să își dorească sincer să cunoască business-ul clientului, să înțeleagă care sunt provocările acestuia, să poată să vadă cum răspund soluțiile lui acestor provocări.
  • Să găsească singuri modalități de a se motiva. Să se automotiveze. Pentru că indiferent cât de bun ești într-o lună sau într-un quarter ( depinde cum ai target-ul ), pe urmă trebuie să o iei de la zero.
  • Să le placă competiția.
  • Să își dorească să fie cei mai buni. Să fie în top vânzători în ceea ce fac.
  • Să învețe lucruri noi permanent, sau mai bine zis lucruri bune pe care să le aplice zi de zi în ceea ce fac.

Restul se poate învăța.”

Te invit să urmărești emisiunea „Câte-n lună și-n stele” a Codruței Belean la TV Arad în care Adi povestește pe larg cum să fii un vânzător foarte bun:

 https://www.youtube.com/watch?v=r56GPSgatS4 

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!