În multe culturi subconștientul este identificat cu un copil – copilul interior. În altele acesta este reprezentat de animalul de putere.

Conform cercetărilor științifice, mintea noastră conștientă procesează 16 biți/secundă în timp ce mintea subconștientă procesează 11.000.000 de biți/secundă. Doar din cifre putem să ne dăm seama cine ne conduce viața.

Copilul interior este cel care ne urcă și ne dă jos de pe cal. Este asemuit de multe ori cu un sac plin cu amintiri/ memorii/ programe pe care noi am venit în această viață ca să le curățăm.

Dacă ar fi să iubim cea mai importantă parte din noi, aceasta ar fi – copilul interior/ subconștientul.

Toate practicile spirituale se adresează și lucrează cu această parte din noi.

Chiar dacă mintea conștientă dă comana/ decide/ ALEGE (acesta este cuvântul care îmi place cel mai mult) adevărata muncă tot mintea subconștientă o face.

Am fost deseori întrebată cum comunic eu cu subconștientul/ copilul interior și cum comunic cu God/ Dumnezeu/ Universul.

Răspunsul este întotdeauna același – ca și cu un prieten foarte, foarte drag. Cu multă iubire.

Îți poți imagina copilul interior ca având vârsta de 4-5 ani. Ce așteaptă, sau care sunt nevoile unui copil de 4-5 ani? Multă, multă iubire, compasiune și înțelegere. De asemenea multă răbdare și bucurie. Bucuria de a dărui, de a te dărui acestuia.

Ca să fiu mai exactă în fiecare zi îi acord acestuia 10-15 minute dimineața, la trezire, înainte să deschid ochii. Îi mulțumesc pentru tot ce face pentru mine, chiar și atunci când eu nu sunt “conștientă”, nu curăț în mod conștient. Îi spun că îl iubesc, îi dăruiesc o îmbrățișare și uneori mă joc cu el. Alteori pur și simplu stăm unul cu celălalt fără ca să ne spunem ceva. Ne bucurăm unul de prezența celuilalt.

Toate persoanele care au anumite capacități “parapsihologice” accesează foarte foarte ușor această parte de minte.

Dacă i-am acorda atenția, grija și iubirea cuvenită, am deveni cu toții telepați, genii, etc.

Accesarea se face coborând undele creierului în alpha sau theta.

O metodă simplă pe care o poți practica pentru a intra în alpha este Metoda SILVA. Pentru a accesa atât alpha cât și theta poți apela la meditație și rugăciune. Sunt și anumite ritualuri în diverse culturi ca: ayahoasca (cultura incașă), ritualuri dacice, etc.

De asemenea socurile puternice (accidentele), drogurile, alcoolul și sexul de o anumită amploare te pot duce în astfel de stări.

Folosirea frecventă a unei mantre te ține în majoritatea timpului (în unele cazuri permanent) în theta sau alpha. Eu folosesc “Te iubesc” și/sau “Mulțumesc” și alte unelte din Ho’oponopono.

Îți doresc să îți observi detașat reacțiile venite din subconștient și să începi să acționezi conștient, în iubire.

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!