Astăzi, în timp ce strângeam cărțile și le puneam frumos în cutii, Thea îmi spune:

  • Ai sesizat?! Avem mai multe cărți decât haine…

Și atunci i-am replicat:

  • Cunoașterea și iubirea nu ți le poate lua nimeni niciodată. Pe ele le luăm cu noi când ne dezbrăcăm de corp.

Dacă ar fi să dau un sfat copiilor mei, ar fi ca să caute și să găsească răspunsul la următoarele 7 întrebări esențiale ale vieții:

  1. Cine ești tu cu adevărat?

Ni se spune încă de la naștere cine și ce suntem fără a fi lăsați să descoperim singuri minunea care suntem. Pe oricine ai întreba: ”Cine ești tu?” ți se va răspunde cu o etichetă de genul: Sunt Irina, sunt mamă, sunt inginer, sunt prietena lui… etc.

CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT atunci când nu te vede nimeni și cine ești tu cu adevărat atunci când nici tu nu privești?

  1. De ce ai venit pe pamânt?

 Câți dintre noi știm de ce ne-am născut? Procentul este foarte, foarte mic. Eu am început să intuiesc și încă nu îmi este cu totul clar răspunsul. Mai am de cercetat în interiorul meu până mă lămuresc complet.

Se spune că fiecare ne naștem cu o mulțime de talente, de daruri pe care puțini dintre noi le manifesăm ori manifestăm măcar unul dintre acestea în viața curentă.

Ia-ți timp să îți descoperi darurile. Află DE CE AI VENIT PE PĂMÂNT!

  1. De ce faci ceea ce faci?

Câți dintre noi facem acțiuni și ne trăim viața pe pilot automat?! Câți dintre noi facem cu pasiune ceea ce facem și câți iubim ceea ce facem zilnic?

Tony Robbins spune că toate acțiunile pe care le facem și tot comportamentul pe care-l manifestăm în fiecare zi ne sunt date de împlinirea celor două nevoi de bază din momentul prezent. Tu știi care îți sunt cele două nevoi principale? Ale mele sunt nevoia de a mă conecta și a iubi și nevoia de a contribui. Tot ceea ce fac se naște din cele două nevoi. Toate acțiunile mele au ca finalitate satisfacerea celor două menționate mai sus.

Tu știi DE CE FACI CEEA CE FACI? Ești conștient de acțiunile tale atât față de tine cât și față de ceilalți?

  1. Îndrăznești să îți asculți și să îți urmezi inima?

Am fost condiționați de la naștere să răspundem normelor sociale de morală și conduită. Ni s-a spus de mici că aia nu-i bine, că este greu să (…), că nu-i voie ca să (…) ori că nu este suficient să (…), că nu putem etc. Astfel că ajungem adulți care nu mai știm ce vrem cu adevărat de la noi, de la viață, de la Dumnezeu. Suntem corăbii bătute de vânt sau roboței (cei mai cerebrali dintre noi) care se mișcă în derivă sau mecanic în această dimensiune 3D.

Când ai de gând să faci liniște în mintea ta, să reduci la tăcere vocile din capul tău și să asculți vocea inimii, intuiția? Când vei ÎNDRĂZNI SĂ ÎȚI ASCULȚI ȘI SĂ ÎȚI URMEZI INIMA?

  1. Știi de unde vine sufletul tău?

Nu suntem conștienți de originea divină a sufletului nostru. Nu recunoaștem în noi esența. Am uitat cine suntem și de unde venim pe acest pământ. Nimic rău în asta, însă zic că a sosit momentul să te întrebi: DE UNDE VINE SUFLETUL MEU?

  1. Îți dai voie să fii cine ești cu adevărat?

 Întrebarea este de fapt dacă îți dai voie să manifești tot ceea ce ești, deci SĂ FII și să faci lucrurile din acel EU SUNT.

Pe măsură ce scriu aceste rânduri realizez cât mai am de muncă cu mine… Parcă e o poveste fără sfârșit… Deci, ÎȚI DAI VOIE SĂ FII? Doar SĂ FII.

  1. Îndrăznești să îți schimbi cursul actual al vieții?

 Răspunsul la această întrebare ține doar de o decizie, o alegere de moment pe care o poți face chiar ACUM. Aleg să îmi schimb viața profesională și/sau personală ACUM. Aleg să mă observ, să fiu atent la gândurile, emoțiile și acțiunile mele. Aleg să mă descopăr, să îmi reamintesc cine sunt cu adevărat lucru care îmi va modifica întregul curs al vieții.

CE ESTE NEVOIE SĂ SCHIMBI ACUM ÎN VIAȚA TA?

Este vremea să reflectăm la cele de mai sus…

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!