O carte interesantă  care ne ajută sa avem relații de cuplu conștiente.

Câți dintre noi urmăm în această viață tipare ale părinților noștri în ce privește viața de cuplu? Și câți dintre noi nu urmăm aceleași tipare nocive relații la rând? Până când ne dăm seama de ele și alegem să le schimbăm.

Am să trec direct la cele 7 secrete pe care le voi explica puțin lăsându-te pe tine să descoperi exemplele și sugestiile  autorilor, citind cartea:

Secretul nr.1  – Fii destul de matur ca să ieși la întălniri – Este nevoie să cunoaștem cât mai mulți parteneri de sex opus pentru a vedea care dintre ei ni se potrivește cel mai bine. Asta presupune să fii deschis și să ieși cât mai mult în lume.

Secretul nr.2Fii o persoană sexuală – Autorii subliniază importanța sexului în cuplu. Adică să îți placă să faci sex și să fii deschis în ce privește acest aspect.

Secretul nr.3Fii dispus să divorțezi –  Căți dintre noi ne căsătorim cu gândul că-i pentru totdeauna și mai ales ca ea sau el este DOAR al MEU?! Și  câte femei nu stau ani la rând în relații abuzive doar pentru că le este teamă că nu o să găsească ceva mai bun, că partenerul o să continuie să le facă rău, că ce vor spune rudele, prietenii etc.?!

Secretul nr.4Descoperă cum v-ați ales unul pe celălalt – De multe ori cănd avem discuții aprinse cu prtenerul de viață, mintea ni se întunecă și uităm ce ne-a legat. De aceea este bine să ne reamintim în mod constant acel moment unic, DE CE-ul care stă la baza relației.

Secretul nr.5Lasă-te surprins – Asta înseamnă să ai deschiderea necesară de a nu încerca să controlezi lucrurile și deci, relația. Este necesar să fii în flux. Să ai o curiozitate de copil în ce privește viitorul vostru ca și cuplu.

Secretul nr.6Controlează-ți teama, suferința, rușinea și singurătatea – Un capitol foarte important într-o relație. Cu toții intrăm în relație cu un bagaj emoțional, cu experiențe mai mult sau mai puțin plăcute din experiențele anterioare. este important să învățăm să le gestionăm, să ne vindecăm rănile fără a-l împovăra pe noul partener cu ele, sau fără a proiecta asupra lui toate acestea. De preferat ar fi ca după o relație eșuată să ne luăm timp și spațiu și să facem pace cu noi. Abia apoi să pășim conștienți într-o nouă relație.

Secretul nr.7Fii stăpân pe ce îți aparține numai ție – Aici John și Linda se referă la a nu pune stăpânire, cum mulți dintre noi o facem, pe bunurile, viața și shiar pe viața partenerului devenind astfel, dominatori.

Și un bonus de la ei foarte important – LASĂ DEZAMĂGIRILE SĂ TE ÎMBOGĂȚEASCĂ – De multe ori după o relație eșuată ne retragem în propria cochilie și rămânem singuri o viață întreagă sau și mai rău, proiectăm în relația următoare toate frustrările și dezamăgirile din experiențele anterioare.

Sunt de părere că orice carte care îți pică în mână din domeniul relațiilor de orice fel ar trebui să devină un MUST READ. Ele, relațiile, ne îmbogățesc existența și ne ajută să ne descoperim adevărata noastră natură și adevărata valoare pe care cu toții o avem.

Cartea o găsești AICI: http://bit.ly/1sjjxOG

Folosește CODUL de reducere 0316,  de 20%  la orice produs de pe site-ul Editurii Amaltea în secțiunea “Adaugă comentarii la comanda ta”. Transportul este gratuit. Chiar dacă apare cost de transport (așa este setat programul editurii) la sosirea coletului se achită doar suma cărții cu 20% mai putin fără costuri de transport DOAR DACĂ se folosește codul 0316.

 

 

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!