De ce la unele persoane merge, la altele nu?

Aceiasi rugaciune sau tehnica, aceiasi biserica, acelasi loc sfant, acelasi Maestru si totusi nu toata lumea are acelasi rezultat.

Unii oameni au vindecari, sau eliberari emotionale profunde iar unii NU simt, nu vad, nu se intampla nimic diferit cu ei. DE CE?!

Iata care sunt cele 3 nivele de credinta:

https://www.youtube.com/watch?v=JR6U2ajQ0DM

Este socant pentru unele persoane dar adevarat.

Nu e suficient sa crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi si in TINE! pentru ca altfel te vei auto-sabota.

Exercitiu practic:

Care e nivelul tau de credinta pentru vindecarea ta sau realizarea visului dorit ?!

Ce ai nevoie ca sa crezi in tine 100%?

Ce ar trebui sa schimbi la tine ca iti indeplinesti visele sufletului tau?

 Asa cum am zis mai sus

Nu e suficient sa crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi si in TINE! pentru ca Dumnezeu este prezent in toate celulele tale dar ti-a dat liberul arbitru sa alegi ce doresti tu – intuneric sau lumina,  suferinta sau implinire, sa asculti ghidarea Divina sau sa o ignori.

Te-ai nascut minunat dar ai fost inconjurat de atatea persoane care ti-au zis cum sa gandesc corect si incorect incat posibil sa nu mai decelezi CE vine din suflet si ce iti vine din minte.

Nu e de mirare pentru ca dupa 7 ani de acasa, unde parintii ti-au spus CUM e corect si incorect sa gandesti, sa te comporti, cum sa te exprimi pentru a face pe placul altora (acesta se numeste tehnic codul bunelor maniere), pentru unele persoane a fost atacata chakra gatului „vorbesti prostii” ,  „de ce ai zis … sa nu mai zici niciodata..” sau “TACI ca vorbesti prea mult si sunt obosit dupa serviciu. TU esti mic nu te baga…. etc.”

Mai mergi si la biserica si acolo iti tot repeta ca esti mic mic, pacatos si trebuie sa stai cu frica fata de ceva MARE invizibil care te pedepseste si te judeca pt faptele tale.

 Apoi daca scapi nevatamat de la parinti si biserica, urmeaza scoala – indoctrinarea in a fi un bun xerox si executant.

12 ani de a invata tot ceea ce NU iti doresti, predominant de la persoane pe care nu le suporti, pentru ca emana nemultumire, frustrare,
SAU
profesori exceptionali dar din pacate limitati de un sistem care nu doreste oameni liberi, creativi, aliniati la puterea lor spirituala.

Si dupa 12 ani de scoala+liceu + 7ani de acasa …ajungi sa iti pui mai serios ca oricand intrebari.

CINE SUNT EU?! CE VREAU EU ?!

E normal sa ai confuzie, neincredere, teama de a nu esua, si amanarea unor  proiecte importante. Practic dorintele tale au fost sabotate, a fost creat un intreg sistem pentru asta. Sa te distraga cat se poate de la PUTEREA TA SPIRITUALA de a CREA lucruri MARETE. toti am trecut prin aceasta. Unii au fost mai afectati altii mai putin,
SI
unii chiar daca au fost mai rau afectati au reusit sa se ridice prin propia vointa de a merge la vindecari, cursuri, terapii, Maestrii, initieri, etc.

 Insa tu poti face o alchimie interna deosebita – vezi video – pedeapsa sau binecuvantare https://youtu.be/Q75IUibjBOI

Sper ca aceste informatii sa-ti aduca o confirmare care sa aprinda in tine Lumina adevarului si sa gasesti puterea sa depasesti obstacolul cu care te confrunti.

Mai multe articole despre acest subiect poti vedea si pe blog www.ianramon.ro

Pentru sanatatea ta deplina,
Ian Ramon

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!