O carte de foarte mult bun simț si concisă.

Încă din prefață sunt câteva lucruri la care ar trebui să luăm aminte când vine vorba de succes. Pentru mine succesul este un concept care poate fi definit în mod individual, în funcție de experiențele noastre de viață, de educație, de mediu, de bagajul nostru emoțional, de percepțiile pe care le avem.

Cei trei autori spun că geneza succesului pornește de la dualitatea Intenție vs comportament și că este vital să-ți răspunzi la întrebarea: Cum faci ceea ce faci în fiecare zi?

Și pun accent pe ceea ce știm deja cu toții, anume: dacă îți schimbi gândurile, îți schimbi acțiunile și astfel ajungi ca să îți schimbi rezultatele.

Iată 6 din cei 12 pași:

1. AUTODISCIPLINA – adică renunțarea la plăcerea de moment, pentru o răsplată și mai mare în viitor.

2. AUTOCONTROLUL – este dat de capacitatea de a lua decizii, de a alege ce gânduri și sentimente, ce impulsuri să urmăm.

3. PASIUNEA – este ceea ce te face să te trezești în fiecare dimineață, forța sau dorința arzătoare care te face să acționezi. Câteva întrebări ajutătoare ca să îți găsești pasiunea: Ce voiai să te faci când „vei fi mare”? Ce este cu adevărat important pentru tine? Ce te face fericit? Ce îți place să faci?

4. ÎNCREDEREA – în sine care este strâns legată de autodisciplină. Sugestia autorilor este să incantezi următoarea afirmație: AM ÎNCREDERE ÎN MINE!

5. PLANUL DE JOC – este diferit de cel de afacere și presupune să înțelegi strategia managerială situațională. Să iei în calcul și eșecul și să ai țeluri bine creionate.

6. STĂPÂNEȘTE CRITICA – oamenii care nu vor să fie criticați nu fac niciodată ceva nou pe care nu știu să îl facă. Este important să ignorăm vocile critice, nesuportive care vin de la oameni cărora nu le pasă de noi. Chiar și vocile părinților care ne criticau în copilarie ar trebui ignorate.

Poți comanda cartea AICI: http://www.amaltea.ro/afaceri%20/cei-12-factori-a-succesului-in-afaceri

Folosește CODUL de reducere 0316,  de 20%  la orice produs de pe site-ul Editurii Amaltea în secțiunea “Adaugă comentarii la comanda ta”. Transportul este gratuit. Chiar dacă apare cost de transport (așa este setat programul editurii) la sosirea coletului se achită doar suma cărții cu 20% mai putin fără costuri de transport DOAR DACĂ se folosește codul 0316.

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!