Ce înseamnă liber de contract în telecomunicații, și cât de util ar fi?

O întrebare la care am găsit răspunsul prin colaborarea mea cu Telekom, departamentul Business.

Pentru majoritatea dintre noi înseamnă PrePay, cu certitudine. Nu ai nici o obligație, plătești cât vrei, dar ai resurse limitate. Nici un om de afaceri care conduce o operațiune cât de cât serioasă nu se poate baza pe astfel de resurse. Doar pentru asta s-au inventat abonamentele, nu-i așa?

                Atunci când spui business, spui contracte. Trebuie să ne asumăm la modul cel mai serios relațiile cu partenerii de afaceri, cu furnizorii și mai ales cu clienții. Cu toții simțim nevoia de siguranță și de stabilitate.

Dar pentru un mediu dinamic și în continuă schimbare, cum este cel al afacerilor, este mai avantajoasă stabilitatea sau adaptabilitatea? Și de ce să nu le poți avea pe ambele?

                Iată câteva întrebări la care cu siguranță că fiecare om de afaceri și antreprenor caută răspunsuri la un moment dat.

                Felul în care sunt structurate serviciile de telefonie mobilă în tară implică promisiunea folosirii unor servicii și asumarea unor certitudini pe perioade lungi. De cele mai multe ori aceste perioade sunt de doi ani, într-un mediu în care niciodată nu știm ce ne va aduce ziua de mâine!

Beneficiul stabilității se aplică, în acest caz, doar operatorilor care se bucură de certitudinea unor venituri asigurate pe perioade lungi, în urma unui singur act de vânzare.

Ce bine ar fi dacă ar exista pe piață cel putin un furnizor care să renunțe la aceste contracte!

Și care ar fi beneficiile,  de ce ar fi important un astfel de serviciu?

Antreprenorii ar avea certitudinea unor servicii asigurate la standarde foarte  înalte deoarece clienții ar putea pleca la cea mai mică nemulțumire.

Trist este că suntem atât de obișnuiți ca abonamentele de telefonie să fie ”cu contract”, încât ideea asta ne definește realitatea și ne este greu să pricepem beneficiile potențiale ale lipsei asumării contractuale.

Impactul potențial benefic  al unor astfel de servicii este destul de mare și variază pentru fiecare companie în parte, în funcție de o multitudine de factori: localizarea geografică a partenerilor, numărul de angajați, domeniul de activitate, etc.

                De curând, Telekom România a lansat în piață, doar pentru persoanele juridice, un pachet de servicii libere de contract, care aduc tocmai această flexibilitate de care mulți antreprenori ar putea beneficia. Serviciile au resurse nelimitate la nivel național și european și astfel nu pot genera costuri suplimentare.

                Sunt deosebit de utile pentru afacerile la început de drum!

                Dacă dorești să afli și tu cum ți-ar îmbunătăți aceste servicii libere de contract activitatea și veniturile companiei, în această perioadă, contactează-mă personal la 0785 089 222.

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!