Bănuiesc că ai jucat cel puţin o dată în viaţă jocul “Adevăr sau Provocare”. Se joacă în grup, aşezaţi în cerc, cu o sticlă în mijloc care se roteşte. Cel către care se îndreaptă capul sticlei îşi alege să spună un adevăr sau îşi alege o provocare dată de cel care a învârtit sticla.

De ce am ales acest titlu pentru ce voi scrie astăzi?! Simplu.

De curând am intrat într-un grup al abundenţei pe WhatsApp. Practic suntem câţiva prieteni şi cunoscuţi care facem 21 de zile de exerciţii pentru prosperitate.

Tot ce am făcut până acum mi s-a părut atât provocator cât şi adevărat.

Provocator pentru că a trebuit să aloc timp şi energie şi adevărat pentru că am descoperit lucruri atât de clare, de adevărate. Lucruri pe care le bănuiam că există, însă nu erau atât de evidente.

Exerciţiile care m-au impresionat

Exerciţiul 1

          Fă o listă cu cel puţin 50 de persoane care ţi-au oferit ceva în această viaţă. Ia în considerare tot ce te-a făcut să creşti în orice fel şi fii conştient de motivul pentru care ai ales persoana respectivă în momentul în care îi scrii numele. Fiuuuu!!! Surpriza a fost mare. Am început cu persoanele cu care ţin legătura frecvent, apoi când am realizat că am ajuns la 25 şi că nu voi termina până mâine amintindu-mi de toate persoanele pe care le-am întâlnit în 40 de ani de  viaţă, am trecut repede la părinţi, soră, rude apropiate şi uite aşa m-am plimbat prin viaţa mea până am hotărât să mă opresc la numărul 56 de durere de mână.

          CONŞTIENTIZAREA a fost că sunt teribil de bogată prin tot ce mi-a dăruit Dumnezeu prin aceste fiinţe dragi. Mi-a arătat câtă Abundenţă, câtă prosperitate este în Univers.

Exerciţiul 2

          Scrie o listă, nu contează cât de lungă, cu oameni pe care îi consideri prosperi din familia ta, din cercul tău de prieteni şi cunoscuţi sau din societate. Oameni care şi-au atins ţelurile în viaţă şi sunt fericiţi. Atenţie!!! Nu este vorba numai despre bani ci şi despre fericire. Şi lista asta părea că nu se mai termină.

          SURPRIZA a fost şi mai mare să descopăr ce au în comun aceşti oameni cărora eu le mulţumesc cu inima pentru tot ceea ce sunt şi fac, pentru simplul fapt că există, că au ales să vină pe pământ.

          Vrei să ştii ce au în comun? Faptul că fac ce le place să facă cu bucurie , câştigând bani frumoşi din asta; au o familie împlinită şi/sau o echipă de oameni valoroşi. Şi nu în ultimul rând, se dezvoltă permanent personal şi profesional.  

          Dacă ţi-au plăcut cele două exerciţii te îndemn să le faci pentru că este posibil să descoperi lucruri interesante, să ai acele momente de “AHA!”

          Poţi împărtăşi cu noi AHA-ul tău, într-un comentariu.

          Acest articol este provocarea celei de a 3-a zi, trebuind să găsesc o metodă de a da mai departe ceea ce am experimentat.

          Revin cu alte exerciţii de prosperitate. (Asta este ce mi-am propus, nu o provocare  😉 )

 

PRODUSE

PARTENERI

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTE CELE MAI NOI INFORMATII!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
SI PRIMESTE CELE MAI NOI
INFORMATII!

GDPR Consent

You have Successfully Subscribed!